За деца без деформитети!

Бесплатна достава над 3000 денари.

Услови за користење

Добредојдовте на веб-страницата на Здрави Стапала. Пред да продолжите со користењето на нашата web-страница, ве молиме прочитајте ги следниве услови на користење. Со користење на оваа web-страница, се согласувате и се подложувате на овие услови.

1. Користење на веб-страницата

1.1. Користењето на нашата web-страница мора да биде во согласност со применивите закони и регулативи. Ние не сме одговорни за нелегалното користење на оваа web-страница.

1.2. Нашата web-страница не смее да се користи за било каква незаконска или недозволена цел.

2. Регистрација и профил

2.1. Кога ќе се регистрирате на нашата web-страница, вие сте одговорни за обезбедување на точни информации за вашето име, адреса, контакт и други детали по потреба.

2.2. Вашата регистрација и кориснички профил се приватни и непрефрливи. Не делете го вашето корисничко име или лозинка со други.

3. Плаќања

3.1. Плаќањата се вршат преку сигурни платежни механизми. Здрави Стапала не чува или пристапува до вашите финансиски податоци.

3.2. Цените на производите се објавени на web-страницата и може да се сменуваат без најава. Сите давачки обврзници и такси се вклучени во цената.

4. Права и Ограничувања

4.1. Вие сте сопственик на информациите и содржината која ја креирате на нашата web-страница.

4.2. Здрави Стапала го задржува правото да го отстрани содржината која се смета за незаконска или некомпатибилна со условите на користење.

4.3. Не сме одговорни за грешки или прекини во работата на web-страницата поради технички проблеми или други причини.

5. Интелектуална Сопственост

5.1. Сите авторски права и права на интелектуална сопственост на содржината на нашата web-страница припаѓаат на Здрави Стапала.

5.2. Не е дозволено да ја користите, копирате, или дистрибуирате содржината на нашата web-страница без наша писмена дозвола.

6. Приватност

6.1. Вашата приватност е важна за нас. Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност за информации за обработката на вашите лични податоци.

7. Промени на Условите

7.1. Здрави Стапала го задржува правото да ги изменува или обновува овие Услови на користење. Сите промени ќе бидат објавени на нашата web-страница.

8. Контакт информации

8.1. За сите прашања или барања поврзани со овие Услови на користење, контактирајте не на следната адреса:

Младинска 277, 2400 Струмица

Телефон: +389 72 229 299

Емаил: info@zdravistapala.mk

Оваа верзија на Условите на користење е на сила од 22 Септември 2023 година.

Кошничка0
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување

Добиј бесплатна достава со сметка над 3000 денари.
Цената за достава се одбива при наплатата.