ЗА НАС

Официјални застапници за Босоноги обувки Берфут Македонија ( Barefoot Makedonija ).

Нашите чевли се природно лесни и флексибилни. Речиси целосно заборавате дека имате чевли додека ги носите. Тие им овозможуваат на вашите стапала да се разбудат, да ја вратат здравата функција и силата и да се чувствуваат исклучително удобно.

Традиционалните чевли обично имаат дебели ѓонови и крути структури, кои можат да го променат природното движење на стапалата и да го ограничат опсегот на движење. Спротивно на тоа, босите чевли имаат тенок и флексибилен ѓон, што овозможува поголема флексибилност, задржување на здравата структура и движење на стапалото.

НАШАТА ЦЕЛ

Да ја подигнеме свеста за користење на Barefoot обувки од мали нозе за подобар раст, развој и здрави стапала.

“Вar3Foot” – Најздравите обувки за Вашето дете!