КАТЕГОРИИ

ОБУВКИ

Зошто да купите од нас?

Ние ви ги нудиме најздравите обувки за Вашето дете по одлични цени.

Брза испорака

По примената порачка производот ќе ви биде доставен во рок од 2-4 денови.

Бесплатна достава

Бесплатна достава на нарачка над 3000 денари.

100% Сигурност

Плаќањето се врши при примање на порачката.

Замена

Можност за замена во рок од 5 дена доколку не одговара бројот.

Препораки

Емилија

Магдалена

Катерина

Надица

Рената

Елена

Викторија

Марија

Маја